Zekerheid met maximaal rendement

Je wil graag beleggen, maar dan wel zonder onaangename verrassingen. Een fonds met kapitaalbescherming verenigt de vraag naar rendement én zekerheid. Je kapitaal wordt beschermd en je kan toch een hoger rendement behalen.

 

Je kapitaal beschermd

Binnen een fonds met kapitaalbescherming beleg je in een gestructureerde belegging. Je hebt de garantie dat je op de eindvervaldag je kapitaal (of een vooraf bepaald percentage) terugkrijgt, uiteraard liefst met een mooie meeropbrengst daar bovenop. Onze beleggingsadviseurs volgen de fondsen voor jou dagelijks op. Dat is belangrijk, want als een fonds met kapitaalbescherming tussentijds goed presteert, kunnen we jouw winst beveiligen vóór de eindvervaldag. Onze beleggingsadviseurs nemen dan contact op om dit te bespreken. Hier komt onze jarenlange kennis en ervaring echt tot zijn recht. Vraag onze info- en productfiches voor meer informatie of beter: contacteer één van onze beleggingsspecialisten voor een gesprek. 

Als onafhankelijke makelaar werken wij met

Waarom beleggen via Consea?

Experts

Consea heeft ruim twintig jaar ervaring in beleggen met vast rendement. We hebben beleggingsadviseurs in huis die hier echt alles van afweten. Je persoonlijke raadgever kan voor jou een beleggingsportefeuille samenstellen met daarin precies het juiste deel Tak 21 of TAK 26 om je rendement te maximaliseren.

Onafhankelijk

Als onafhankelijk beleggingsmakelaar kunnen wij fondsen van verschillende partijen aanbieden. Heb je interesse in een geografisch gespreid fonds? Wil je graag in de farma- of autosector beleggen? Jouw persoonlijke raadgever weet welke sectoren voldoende kans bieden op een mooi rendement. Uiteraard werken wij enkel samen met zeer degelijke verzekeringsmaatschappijen.

Jouw belang staat voorop

Beleggen bij Consea is een persoonlijke zaak. Je vertrouwde adviseur maakt je risicoprofiel op en weet precies hoe jij ervoor staat. Hij kent de fondsen en sectoren waarin je het beste kan beleggen. Hij weet waar de gevaren en opportuniteiten schuilen. En hij brengt je daar in een persoonlijk gesprek regelmatig van op de hoogte. Vraag onze product- en infofiches voor meer informatie.

Onze beleggingsspecialisten

consea-yves-de-bruycker
Ives De Bruycker

Ives is financieel adviseur, expert in beleggingen en vermogensbeheer. Je vindt hem in het kantoor Maldegem en Aalter.

consea-dens-de-ridder
Dens De Ridder

Dens is gedelegeerd bestuurder van Consea. Je vindt Dens in het kantoor in Maldegem en Aalter.

consea-kurt-de-pre
Kurt De Pré

Kurt is gedelegeerd bestuurder van Consea. Je vindt Kurt zowel in de kantoren Maldegem als Aalter.

consea-sonja-huyghe
Sonja Huyghe

Sonja adviseert je over al jouw beleggingen. Je vindt Sonja in ons kantoor in Maldegem.

consea-katrien-van-rie
Katrien Van Rie

Katrien adviseert je over al jouw beleggingen. Je vindt Katrien in ons kantoor in Maldegem.

 • Wij Belgen laten ons vlug ‘oververzekeren’, vaak uit angst of onwetendheid. Met Consea heb ik een partner die ik vertrouw Zij wijzen mij op mijn echte noodzaken en risico’s. Hun absolute sterkte is dat ze onafhankelijk zijn. Zo beschik ik over verschillende verzekeringen van verschillende maatschappijen. De beste polissen tegen de beste voorwaarden. Zo moet dat zijn!

  consea-klant
  Luc D. (39) ondernemer en klant bij Consea
 • Mijn vrouw en ik bezitten vier woningen en een mooie beleggingsportefeuille. We willen niet te veel erfbelasting betalen. Samen met Consea hebben we een plan opgesteld om de successierechten zo minimaal mogelijk te houden. Tegelijkertijd is het een heel geruststellende gedachte dat er genoeg geld overblijft om financieel onbezorgd te kunnen leven.

  consea-klant
  Klant Consea
 • Ik vind het fijn dat iemand naar me luistert en begrijpt wat ik nodig heb. Consea reikt oplossingen aan die passen voor mij.

  consea-klant
  Ann P. (43) bediende uit Beernem
 • Dankzij Consea begonnen onze ouders tijdig met hun successieplanning. Toen papa plots ernstig ziek werd, was alles al geregeld zoals ze dat zelf wilden. We zijn de Consea medewerker daar nog altijd heel erg dankbaar voor!

  consea-klant
  Birgitte K. (53) en Paul K. (56) uit Brugge
 • Onlangs kochten we ons eerste huis aan. Spannend, maar ook onbekend terrein en toch wel behoorlijk veel papierwerk. In Consea vonden we een uitstekende partner. Ze stonden altijd voor ons klaar en hadden op elke vraag een passend antwoord.

  consea-klant
  Mieke P (25) en Ronny D (28), arbeiders uit Maldegem

Vraag persoonlijk advies voor jouw beleggingen

Beleggen bij Consea is een persoonlijke zaak. Jouw adviseur maakt je risicoprofiel op en weet precies hoe jij ervoor staat. We wijzen op eventuele gevaren en opportuniteiten en geven vrijblijvend advies.

6 tips over beleggingen

Goed gesprek over je wensen

Een goed gesprek waarin alles aan bod komt is cruciaal voor een juist advies en een goede samenwerking op lange termijn. Je mag gerust zijn dat wij alleen beleggen wat in jouw voordeel is. Vraag zeker een gesprek met een van onze specialisten in vermogensbeheer; je zal merken dat het écht de moeite waard is om hiervoor tijd vrij te maken!

Winst nemen

Na een sterke stijging van een bepaalde beleggingscategorie of accentbelegging in een specifieke sector, kan het verstandig zijn je winst te nemen en je beleggingsportefeuille aan te passen naar sectoren of beleggingscategorieën met een hoger potentieel. Of tijdelijk om te zetten in cash. Weet: bomen groeien niet tot in de hemel! 

Gespreid instappen vergroot kans op succes

Wanneer je gespreid instapt, over een langere periode, is de kans op een hoger gemiddeld rendement duidelijk groter dan alles in te zetten op één instapmoment. Beleg je geld daarom niet in één keer, maar spreid je instap over verschillende maanden of zelfs jaren. Vraag gerust meer info aan een van onze specialisten.

Verlies beperken

Een hoog rendement behalen is heel belangrijk, maar … een verlies beperken bij een marktdaling is even belangrijk. Bij verschillende beleggingsfondsen van onze partners kunnen we gebruik maken van mogelijkheden om het verlies bij zo’n terugval te beperken. Daarna kan je gespreid opnieuw instappen. In overleg bekijken we welke mogelijkheden het best passen bij jouw behoeften en beleggingsportefeuille.

Winstbeschermer stelt je winst veilig

Veel fondsen werken ook met winstbeschermers. Jouw belegging is bijvoorbeeld op 100 euro gestart, en is op een bepaald moment 115 euro waard. Als je wil, wordt die 15 procent opbrengst automatisch op je rekening geboekt of in een niet-risicovolle belegging gestopt.

Correct successieadvies

Het rendement van jouw beleggingsportefeuille is belangrijk. Heel belangrijk. Maar een goede successieplanning zorgt dat je dit opgebouwde rendement niet verliest. Als klant bieden wij jou een gratis verkennend gesprek aan over alle mogelijkheden om de successiefactuur bij de overdracht naar de volgende generatie zo laag mogelijk te houden.

Onze kantoren

Kantoor Maldegem

Marktstraat 53
9990 Maldegem
België

 

Telefoon: 050 72 92 60
E-mail: verzekeringen.maldegem@consea.be
Openingstijden: 09:00–12:15
Na afspraak: elke namiddag en zaterdagvoormiddag

Kantoor Aalter

Stationsstraat 171
9880 Aalter
België

 

Telefoon: 09 374 65 25
E-mail: verzekeringen.aalter@consea.be
Openingstijden: 09:00–12:00, 13:30–17:00
Na afspraak: dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag