Kopen, verkopen of verhuren?

Je wil een pand kopen, verkopen of verhuren? Dat is een belangrijke beslissing, dus zoek je best een betrouwbare makelaar die de lokale markt kent als zijn broekzak. Immo-Consult en Immo Van Meenen zijn al meer dan 25 jaar dé referentie voor verkoop, verhuur en beheer van vastgoed in de regio Brugge-Gent. Door onze krachten te bundelen onder de vlag van Consea kunnen wij je de allerbeste service bieden als het gaat om immobiliën. Ook voor een professionele syndicus of rentmeester ben je bij ons aan het juiste adres.

consea-immo

U kunt bij ons terecht voor

Ik wil een woning kopen

Ben je op zoek naar jouw droomwoning aan de juiste prijs? Profiteer van onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale huizenmarkt. Onze makelaars wonen zelf in de regio en kennen persoonlijk alle locaties en hun bijzonderheden. Je mag dus op beide oren slapen dat je een goede deal sluit.

Ik wil een woning verkopen

De verkoop van vastgoed is door de jaren heen alsmaar ingewikkelder geworden. Om een goede prijs te behalen moet het verkoopproces professioneel aangepakt worden. Wij nemen alles voor onze rekening, van dossieropbouw tot notariële akte. We brengen je woning onder de aandacht bij ons uitgebreide bestand van klanten en investeerders. Daarbij voeren we gerichte publiciteit in onze regio!

Ik wil een woning verhuren

Een verhuur kan je flink wat zorgen opleveren. Hoe vind je een geschikte huurder? Wat moet er in het huurcontract staan? Om maar een paar zaken te noemen. Consea verhuurt jaarlijks meer dan tweehonderd eigendommen in de regio. We bezoeken je woning, bepalen samen met jou de prijs, zoeken een geschikte huurder en stellen een huurcontract op maat op. Kortom, jij hoeft je nergens zorgen om te maken.

Beheer van je mede-eigendom

Consea is al jarenlang actief als syndicus. De opvolging van de gebouwen gebeurt door erkende vastgoedmakelaars. Voor het technische beheer werken we samen met bekwame vakmensen met jarenlange ervaring. Wij bieden een permanente dienstverlening voor dringende herstellingen of grote schadegevallen. Ook voor het volledige beheer van je private vastgoedportefeuille kan je bij ons terecht.

Rentmeesterschap

Ook als rentmeester is Consea je betrouwbare partner. We staan je op alle mogelijke manieren bij. Zo zorgen we voor een solvabele huurder en werken we het huurdossier volledig af. We nemen zowel het financieel als technisch beheer van uw eigendommen op ons. Elke maand ontvangt u een gedetailleerde afrekening van uw huurgelden.

Onze specialisten

Michiel Mortier

Michiel is vastgoedconsulent in de regio Aalter. Je vindt hem in het kantoor Aalter.

Julie De Baere

Julie is vastgoedconsulente in de regio Maldegem. Je vindt haar in het kantoor Maldegem.

Layla Van Hoecke

Layla is stagiair-vastgoedmakelaar. Je vindt haar in het kantoor Aalter.

consea-frederique-gillebeert
Frederique Gillebeert

Frederique is stagiair-vastgoedmakelaar voor de regio Aalter. Je vindt hem in het kantoor Aalter.

consea-muriel-verborgh
Muriel Verborgh

Muriel is vastgoedconsulente in de regio Aalter. Je vindt haar in het kantoor Aalter.

consea-rik-saelens
Rik Saelens

Rik is vastgoedmakelaar met veel expertise in België en ook met vastgoed in Spanje. Je vindt Rik in het kantoor in Aalter.

Waarom Consea een goede keuze is

Al meer dan 25 jaar dé referentie

Bij Consea luisteren we heel goed naar wat jij te zeggen hebt. We wonen zelf in je regio en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Je kan gerust zijn dat de oplossing die wij adviseren, optimaal past bij jouw wensen en grenzen. Niet voor niets is Consea al meer dan 25 jaar dé referentie voor immo, verzekeringen en beleggingen in de regio Brugge-Gent. Een gratis schatting van jouw pand? Geef ons een seintje!

Een perfecte presentatie van je woning

Een mooie woning verkoopt beter. Dat heb je ongetwijfeld al gezien in diverse televisieprogramma’s. Indien nodig bemeubelen we tijdelijk je huis, zodat het beter presenteert. We kunnen zorgen voor een professionele fotoshoot, en een 360°-camera zorgt ervoor dat je woning virtueel bezocht kan worden. Indien interessant, zorgt onze drone voor mooie luchtfoto’s van je woning. We laten niets aan het toeval over, zelfs een energie-audit behoort tot de mogelijkheden.

We doen de administratie voor jou

Als je een woning te koop of te huur aanbiedt, stapelt het papierwerk zich al snel op. Allerhande attesten en inlichtingen moeten opgevraagd worden. Als je met ons samenwerkt zorgen wij dat jouw administratie altijd tot in de puntjes in orde is.

 • Wij Belgen laten ons vlug ‘oververzekeren’, vaak uit angst of onwetendheid. Met Consea heb ik een partner die ik vertrouw Zij wijzen mij op mijn echte noodzaken en risico’s. Hun absolute sterkte is dat ze onafhankelijk zijn. Zo beschik ik over verschillende verzekeringen van verschillende maatschappijen. De beste polissen tegen de beste voorwaarden. Zo moet dat zijn!

  consea-klant
  Luc D. (39) ondernemer en klant bij Consea
 • Mijn vrouw en ik bezitten vier woningen en een mooie beleggingsportefeuille. We willen niet te veel erfbelasting betalen. Samen met Consea hebben we een plan opgesteld om de successierechten zo minimaal mogelijk te houden. Tegelijkertijd is het een heel geruststellende gedachte dat er genoeg geld overblijft om financieel onbezorgd te kunnen leven.

  consea-klant
  Klant Consea
 • Ik vind het fijn dat iemand naar me luistert en begrijpt wat ik nodig heb. Consea reikt oplossingen aan die passen voor mij.

  consea-klant
  Ann P. (43) bediende uit Beernem
 • Dankzij Consea begonnen onze ouders tijdig met hun successieplanning. Toen papa plots ernstig ziek werd, was alles al geregeld zoals ze dat zelf wilden. We zijn de Consea medewerker daar nog altijd heel erg dankbaar voor!

  consea-klant
  Birgitte K. (53) en Paul K. (56) uit Brugge
 • Onlangs kochten we ons eerste huis aan. Spannend, maar ook onbekend terrein en toch wel behoorlijk veel papierwerk. In Consea vonden we een uitstekende partner. Ze stonden altijd voor ons klaar en hadden op elke vraag een passend antwoord.

  consea-klant
  Mieke P (25) en Ronny D (28), arbeiders uit Maldegem

Onze kantoren

Kantoor Maldegem

Marktstraat 53
9990 Maldegem
België

 

Telefoon: 050 72 92 60
E-mail: verzekeringen.maldegem@consea.be
Openingstijden: 09:00–12:15
Na afspraak: elke namiddag en zaterdagvoormiddag

Kantoor Aalter

Stationsstraat 171
9880 Aalter
België

 

Telefoon: 09 374 65 25
E-mail: immo.aalter@consea.be
Openingstijden: 08:30–12:00, 13:30–17:00