Marktstraat 53
9990 Maldegem
België

Telefoon: 050 72 92 60
E-mail: verzekeringen.maldegem@consea.be
Openingstijden: 09:00–12:15
Na afspraak: elke namiddag en zaterdagvoormiddag

Erkend vastgoedmakelaar bemiddelaar en syndicus dhr. Frederique Gillebeert BIV 511.67

Consea Maldegem

Sinds begin 2017 heeft Van Meenen een nieuwe naam: Consea. Deze naam weerspiegelt ons brede dienstenaanbod na de fusie met makelaar Immo-Consult in Aalter. Onder de vlag van Consea blijven wij doen waar we al meer dan zestig jaar bekend om staan in de regio: het allerbeste advies geven rond beleggen, verzekeren en immobiliën.

 

Gratis parkeren

Het kantoor van Consea is centraal gelegen in Maldegem. Parkeren kan gratis op de nabijgelegen parking. Spring gerust eens binnen voor een gesprek!

Je kan bij ons terecht voor

Verzekeringen

Je werkt hard, je spaart en wat je hebt opgebouwd, wil je goed beschermen. Onze specialisten staan je daarin bij met raad en daad. Consea is al ruim zestig jaar verzekeringsspecialist in de regio Brugge-Gent. Wij zorgen dat je verzekeringspakket naadloos aansluit op je behoeften en die van je familie, zodat je alleen verzekerd bent voor wat nodig is.

Beleggen

Je wil je zuurverdiende centen laten opbrengen, maar sparen brengt vandaag zo goed als niets op. Tegelijkertijd wil je als goede huisvader (of moeder) geen al te groot risico lopen. Beleggen is dan een goede strategie. Wij werken hiervoor samen met méér dan tien vermogensbeheerders. Zo kunnen onze beleggingsspecialisten je altijd een oplossing bieden die honderd procent bij je past.

Vermogensbeheer

Je vermogen verdient alle aandacht, met het oog op een zorgeloze toekomst. Laat onze specialisten je helpen om je vermogen te laten groeien en te beschermen. Samen gaan we op zoek naar de beste opties om een aanvullend pensioen op te bouwen. Wij beheren je vermogen in alle vertrouwen en in volle afhankelijkheid. Ook voor successieplanning kan je bij ons terecht.

Huis kopen of verkopen

Wens je een eigendom te kopen of te verkopen? Onze immobiliënkantoren in Maldegem en Aalter zijn al meer dan 35 jaar actief in de regio Brugge-Gent. Onze erkende vastgoedmakelaars wonen zelf in de streek en kennen persoonlijk alle locaties, zodat je gegarandeerd het beste advies krijgt. Ook voor verhuur, syndic en rentmeesterschap zijn wij je betrouwbare partner.

Neem contact op met ons

Heb jij een vraag over verzekeringen, immo of beleggen?

Wil je ons een plan of probleem voorleggen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze specialisten bekijken jouw persoonlijke situatie en denken graag met je mee. Laat je verrassen door ons advies!

consea-contact